Bel mij terug

Ik ben nu Caroline 2.0, een verbeterde versie van mezelf 

Vorig jaar kreeg ik ineens uit het niets complete paniek aan boord van onze boot. Ik had pijn in mijn hele lijf en stond strak van de spanning. Mijn lichaam stopte er gewoon mee. Dat beangstigde mij enorm. Waarom ik deze paniek ervaarde konden zowel mijn man als ik niet beschrijven. 

Ik zocht direct hulp bij de huisarts. Ik kon terecht bij een psycholoog in het ziekenhuis echter bleek de wachttijd vier maanden te zijn. Dat was voor mij geen optie, want ik kon helemaal niets meer. Ik sliep en at bijna niet meer.  

Gelukkig kon ik hier snel starten met de behandeling

De huisarts verwees mij vervolgens door naar PHI. Ze was namelijk erg tevreden over de korte wachttijd en de aanpak met verschillende psychologen. Ik wilde zo snel mogelijk gehoord en geholpen worden, liever gister dan vandaag nog. Dus ik pakte alles aan wat mij geboden werd. Eenmaal de recensies gelezen te hebben op de website was ik er overtuigd van dat ik bij PHI op de juiste plek zou zijn. 

Binnen 3 dagen kon ik terecht voor een intakegesprek bij PHI. Toen de gastvrouw in de wachtkamer een arm om me heen sloeg en me een kop thee aanbood, voelde ik meteen een last van mijn schouders vallen. Zo warm! 

Ik voelde mij gehoord en gezien 

Binnen 3 dagen kon ik terecht voor een intakegesprek.

Drie keer per week reisde ik naar Oosterhout voor een afspraak met een van mijn behandelaren. Het behandelteam bestaat uit verschillende psychologen met ieder hun eigen expertise en een fysiotherapeut. Ik merkte echt dat ze veel overleg hadden met elkaar. Ze maakte een plan hoe ze mij het beste konden helpen en wat het beste voor mij zou zijn.  

Er zat heel veel boosheid en verdriet vast in mijn borst, dat moest eruit. Dingen uit het verleden afsluiten en leren hoe ik het beste afscheid kon nemen zodat ik mij er prettig bij zou voelen. Ik voelde mij gezien en gehoord. Er werd echt geluisterd naar mijn behoeften. Ik ben er dan ook voor de volle honderd procent voor gegaan.  

Caroline 2.0 

Inmiddels durf ik te zeggen dat het goed met me gaat. Ik voel dat ik het waard ben om een gelukkig leven te leiden, zoals ik dat wil. Ik heb geleerd om beter mijn grenzen aan te geven, dingen uit te spreken als me iets dwars zit en om goed te luisteren naar mijn gevoel en lichaam. PHI heeft voor een nieuw begin voor mij en mijn gezin betekend. Mijn man noemt me Caroline 2.0, een verbeterde versie van mezelf. 

 

 

Wil je meer weten over een behandeling bij PHI?

Plan een vrijblijvend informatiegesprek en kom erachter hoe we je kunnen helpen.

Plan een persoonlijk gesprek