Bel mij terug

Toen ik voor de eerste keer bij PHI Roermond binnenkwam, voelde dat als een warm bad. Naast de koffie die ik kreeg aangeboden werd er op een duidelijke manier uitgelegd hoe het traject werkte. Via een aantal intakegesprekken kon ik aan de behandeling beginnen. Samen met drie disciplines (fysiotherapeut, psycholoog en psychosomatische therapeut) ging ik aan het werk voor de komende twintig weken.

Drie keer in de week reed ik per fiets, bus of auto naar Roermond met als enige doelstelling: beter worden.

Het was een heftige periode met véél ups maar ook de nodige downs. Ik leerde over automatische gedachten, dat lichaam én geest nog meer samenwerkten dan dat ik al dacht. Ontspannen, rust, afleiding zoeken en tal van andere zaken heb ik geleerd bij PHI.

Drie kanjers van therapeuten die me, héél langzaam, weer het vertrouwen terug geven over mijn lichaam en geest. Ik wilde té vlug, maar werd op een vriendelijke manier teruggeroepen om het rustig aan te doen. En dat deed goed.

Goed naar je lichaam luisteren en daarmee reageren. Niet té veel hooi op je vork nemen, want dan ging het weer mis. Valkuilen waren het, waar ik, nu ik bij PHI de sessies erop heb mikten, thuis en waar ik ook ben, voor moet waken.

Met een grenzeloos enthousiasme en vertrouwen heeft het team me weer op het goede spoor gezet en met een jaar nazorg gaat het me zeker lukken erop te blijven.

Graag, een hele grote duim omhoog voor álle medewerkers van PHI. Ik ben zo blij dat jullie op mijn pad gekomen zijn!

Met heel veel lieve groetjes,

Marianne Mensink

Hebben angst, depressie, psychosomatische klachten of ernstige onverklaarbare lichamelijke klachten een zware impact op uw leven?

Lees hier meer over de mogelijkheden bij PHI voor u.

Heeft u een algemene vraag of behoefte aan meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk waar PHI gevestigd is.