Bel mij terug

Plan een persoonlijk gesprek

Ik was altijd erg streberig in mijn werk. Het was vaak niet goed genoeg. Mijn werk moest altijd een 8.5, 9 of hoger zijn. Mijn lichaam trok dit niet meer, ik kreeg last van mijn hart. Maar mijn geest wilde wel steeds meer en accepteerde mijn lichamelijke klachten niet. Dat botste samen ontzettend. Mijn werk privé balans was ook helemaal weg. Ik lag er echt nachten wakker van.

Via de huisartsondersteuning hoorde ik over PHI. Zij adviseerde mij om eens contact op te nemen met de vestiging van PHI in Roermond. Tijdens een informatiegesprek maakte ik mijn problemen kenbaar en hoorde ik over hun behandelaanpak. Het voelde direct vertrouwd.
Ik besloot met de intake te starten en ik maakte kennis met mijn behandelteam. Tijdens verschillende sessies ontmoette ik de behandelaren die ieder vanuit een andere discipline werkten. Ik merkte dat ze maar 5 tot 10 minuten de tijd nodig hadden om goed in het gesprek te zitten, mijn problemen te doorzien en een plan van aanpak op te stellen.

Ik kijk positief terug op de behandeling. Het is echt een goede keuze geweest om te starten bij PHI. Ik kijk soms terug en vraag mij dan af ‘Hoe hebben ze het toch kunnen bewerkstelligen dat ik mij nu zoveel beter voel?’ Je doet namelijk hetzelfde werk maar je privé is weer terug, net als het plezier in het leven.

Wil je meer weten over een behandeling bij PHI?

Plan een vrijblijvend informatiegesprek en kom erachter hoe we je kunnen helpen.

Plan een persoonlijk gesprek