Bel mij terug

Multidisciplinaire benadering

Heeft u last van angsten, depressie, somatoforme stoornissen en ernstige onbegrepen lichamelijke klachten? Uw lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. U wordt daarom met een open visie ontvangen. U gaat aan de slag met psychotherapie die focust op de psychologische, fysieke én sociale dimensie van uw klacht. Een totaalbehandeling waarbij resultaat, duurzaamheid en communicatie de sleutelwoorden zijn.

Kwaliteitsvolle zorg staat centraal

Al onze medewerkers – van cliënt service medewerker tot regiebehandelaar – zijn specialisten in hun vakgebied. Tijdens uw behandeling kunt u rekenen op de goede zorgen van uw persoonlijke behandelteam. Een stevige vertrouwensband tussen u en uw behandelaren zorgt dat u samen met hen de weg volgt naar een geslaagde behandeling en meer levenskwaliteit.

 

Lees meer over de behandeling >

Een interdisciplinaire gedragsmatige aanpak

Angst, depressie en ernstige onbegrepen lichamelijke klachten hebben een grote impact op de kwaliteit van leven. Dat begrijpen wij bij PHI heel goed. Kom gerust langs voor een informatiegesprek, dan bespreken we uw klachten en wat een behandeling bij PHI voor u zou betekenen.
U kunt snel bij ons terecht, we onderzoeken u uitgebreid en samen bekijken we wat de beste aanpak voor uw situatie is.

Een afspraak maken

Herkent u de symptomen van een angststoornis, depressie of psychosomatische klachten, of ondervindt u onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten?

Lees meer over onze aanpak op ‘PHI voor cliënten’.

Wilt u als werkgever, bedrijfsarts of huisarts iemand doorverwijzen naar PHI voor een behandeling?

Lees dan meer over onze methode en de mogelijkheden op ‘PHI voor verwijzers’.