Bel mij terug

Een interdisciplinaire gedragsmatige aanpak

Angst, depressie en ernstige onbegrepen lichamelijke klachten hebben een grote impact op de kwaliteit van uw leven. En dat begrijpen wij bij PHI heel goed.
Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en aanpakken van uw klachten. Kom gerust eens met onze professionals praten en laat u informeren.
PHI reageert snel, we onderzoeken u uitgebreid en we bekijken samen wat de beste individuele aanpak is.

Een afspraak maken

Unieke multidisciplinaire benadering

PHI is als erkende gespecialiseerde geestelijke zorginstelling uw specialist in de behandeling van angsten, depressie, somatoforme stoornis en ernstige onbegrepen lichamelijke klachten. Uw lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom benaderen we u met een open visie en bieden we u psychotherapie die focust op de psychologische, fysieke én sociale dimensie van een klacht. PHI gaat voor een totaalbehandeling waarbij resultaat, duurzaamheid en communicatie de sleutelwoorden zijn. Deze interdisciplinaire aanpak is uniek in onze sector.

Gespecialiseerde professionals

Kwaliteitsvolle zorg staat centraal bij PHI. Al onze medewerkers – van cliëntservicemedewerker tot regiebehandelaar – zijn specialisten in hun vakgebied die uw taal spreken. Komt u bij ons in behandeling? Dan kunt u rekenen op de goede zorgen van uw persoonlijke behandelteam. Zo zet PHI in op een stevige vertrouwensband tussen u en uw behandelaren en bewandelt u samen met hen de weg naar een geslaagde behandeling en meer levenskwaliteit.

Herkent u de symptomen van een angststoornis, depressie of psychosomatische klachten, of ondervindt u onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten?

Lees meer over onze aanpak onder ‘PHI voor cliënten’.

Wilt u als werkgever, bedrijfsarts of huisarts iemand doorverwijzen naar PHI voor een behandeling?

Lees dan meer over onze methode onder ‘PHI voor verwijzers’.