Bel mij terug

Belangrijke informatie i.v.m. COVID-19

Ons beleid is erop gericht om onze zorg voor uw patiënten zo goed mogelijk te continueren en dat doen we dus ook. Daarnaast nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om verdere verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan zeer serieus.

Nieuwe patiënten kunt u nog steeds verwijzen voor behandeling bij PHI. Behandelingen bij PHI worden op afstand voortgezet. Geplande sessies gaan gewoon door, maar dan telefonisch of met beeldbellen. Wanneer face-to-face-contact echt nodig is, zoeken wij samen met de patiënt naar een passende oplossing.

Interdisciplinaire behandelingen voor psychosomatische klachten, depressie, angst en somatisch symptoomstoornissen

Hebt u patiënten met klachten die u linkt aan een angststoornis, depressie of somatisch symptoomstoornis? Of komen er mensen in uw praktijk met aanhoudende en onverklaarbare lichamelijke klachten? Dan kunt u hen in alle vertrouwen doorverwijzen naar PHI. Wij zijn een instelling voor gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) met een unieke aanpak.

PHI is dé specialist in de interdisciplinaire behandeling van angsten, depressies, somatisch symptoomstoornissen en psychosomatische klachten. Wij kiezen bewust voor een holistische methodiek en gaan in onze behandelingen uit van het biopsychosociale model.

Een cliënt verwijzen

Kwaliteit, expertise, communicatie

PHI hecht veel belang aan kwaliteit. Daarom stellen we al onze behandelingen af op de individuele noden van onze patiënten. We besteden veel tijd aan een grondige diagnosestelling en stellen voor elke patiënt een persoonlijk behandelteam samen. Al onze behandelingen zijn in overeenstemming met de Trimbos-richtlijnen. PHI zet bovendien in op de uitdieping van kennis en expertise. De PHI-professionals scholen zich voortdurend bij en volgen de ontwikkelingen in de sector op de voet. De intensieve communicatie met u als verwijzer speelt een prominente rol in onze aanpak. Wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de vooruitgang van uw patiënt.

Uw patiënt verwijzen

Wilt u uw patiënt naar PHI verwijzen?

  1. Vul het verwijsformulier op onze site in en verstuur het.
  2. Of bezorg ons uw eigen ondertekende verwijsformulier met de vermelding specialistische GGZ via e-mail, de post of uw patiënt.
Wilt u meer informatie over de behandelingen van PHI bij psychosomatische klachten, depressie, angststoornissen en somatoforme stoornissen? Of wilt u een afspraak maken om PHI beter te leren kennen?

Klik dan hier voor meer informatie.