Bel mij terug

Actuele informatie voor verwijzers omtrent COVID-19

Update 09-03-2021

PHI blijft open voor patiënten waarvan u een angststoornis, depressie, psychosomatische klachten of ernstige onverklaarbare lichamelijke klachten vermoedt. Onze behandellocaties én behandelingen zijn aangepast om uw patiënten ook onder de nieuwe maatregelen in een veilige omgeving persoonlijk te woord te staan, maar ook een telefonisch consult blijft mogelijk. Onze openingstijden zijn ongewijzigd.

Interdisciplinaire behandelingen voor psychosomatische klachten, depressie, angst en somatisch symptoomstoornissen

Hebt u patiënten met klachten die u linkt aan een angststoornis, depressie of somatisch symptoomstoornis? Of komen er mensen in uw praktijk met aanhoudende en onverklaarbare lichamelijke klachten? Dan kunt u hen in alle vertrouwen doorverwijzen naar PHI. Wij zijn een instelling voor gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) met een unieke aanpak.

PHI is dé specialist in de interdisciplinaire behandeling van angsten, depressies, somatisch symptoomstoornissen en psychosomatische klachten. Wij kiezen bewust voor een holistische methodiek en gaan in onze behandelingen uit van het biopsychosociale model.

Een cliënt verwijzen

Kwaliteit, expertise, communicatie

PHI hecht veel belang aan kwaliteit. Daarom stellen we al onze behandelingen af op de individuele noden van onze patiënten. We besteden veel tijd aan een grondige diagnosestelling en stellen voor elke patiënt een persoonlijk behandelteam samen. Al onze behandelingen zijn in overeenstemming met de Trimbos-richtlijnen. PHI zet bovendien in op de uitdieping van kennis en expertise. De PHI-professionals scholen zich voortdurend bij en volgen de ontwikkelingen in de sector op de voet. De intensieve communicatie met u als verwijzer speelt een prominente rol in onze aanpak. Wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de vooruitgang van uw patiënt.

Uw patiënt verwijzen

Wilt u uw patiënt naar PHI verwijzen?

  1. Vul het verwijsformulier op onze site in en verstuur het.
  2. Of bezorg ons uw eigen ondertekende verwijsformulier met de vermelding specialistische GGZ via e-mail, de post of uw patiënt.
Wilt u meer informatie over de behandelingen van PHI bij psychosomatische klachten, depressie, angststoornissen en somatoforme stoornissen? Of wilt u een afspraak maken om PHI beter te leren kennen?

Klik dan hier voor meer informatie.