Bel mij terug

Interdisciplinaire behandelingen voor psychosomatische klachten, depressie, angst en somatisch symptoomstoornissen

Hebt u patiënten met klachten die u linkt aan een angststoornis, depressie of somatisch symptoomstoornis? Of komen er mensen in uw praktijk met aanhoudende en onverklaarbare lichamelijke klachten? Dan kunt u hen in alle vertrouwen doorverwijzen naar PHI. Wij zijn een instelling voor gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) met een unieke aanpak.

PHI is dé specialist in de interdisciplinaire behandeling van angsten, depressies, somatisch symptoomstoornissen en psychosomatische klachten. Wij kiezen bewust voor een holistische methodiek en gaan in onze behandelingen uit van het biopsychosociale model.

Een cliënt verwijzen

Kwaliteit, expertise, communicatie

PHI hecht veel belang aan kwaliteit. Daarom stellen we al onze behandelingen af op de individuele noden van onze patiënten. We besteden veel tijd aan een grondige diagnosestelling en stellen voor elke patiënt een persoonlijk behandelteam samen. Al onze behandelingen zijn in overeenstemming met de Trimbos-richtlijnen. PHI zet bovendien in op de uitdieping van kennis en expertise. De PHI-professionals scholen zich voortdurend bij en volgen de ontwikkelingen in de sector op de voet. De intensieve communicatie met u als verwijzer speelt een prominente rol in onze aanpak. Wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de vooruitgang van uw patiënt.

Uw patiënt verwijzen

Wilt u uw patiënt naar PHI verwijzen?

  1. Bezorg ons uw eigen ondertekende verwijsformulier met de vermelding specialistische GGZ via e-mail, de post of uw patiënt.
  2. Gebruik onderstaande knop om direct via onze website te verwijzen.
Wilt u meer informatie over de behandelingen van PHI bij psychosomatische klachten, depressie, angststoornissen en somatoforme stoornissen? Of wilt u een afspraak maken om PHI beter te leren kennen?

Wij beantwoorden uw vragen graag.
Contact opnemen.