Bel mij terug

Heeft u patiënten met klachten die u linkt aan een angststoornis, depressie of somatisch symptoomstoornis? Of komen er mensen in uw praktijk met aanhoudende en onverklaarbare lichamelijke klachten? Dan kunt u hen in alle vertrouwen doorverwijzen naar PHI. Wij zijn een instelling voor gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). Wij kiezen bewust voor een holistische methodiek en gaan in onze behandelingen uit van het biopsychosociale model.

  • Uw patiënt staat centraal;
  • Uw patiënt wordt behandeld op basis van een interdisciplinaire aanpak vanuit een multidisciplinair team;
  • Er wordt uitgegaan van een uitgebreide diagnosestelling;
  • Uw patiënt volgt intensieve behandelingen aanbiedt (drie à vier afspraken per week) die uw patiënt zelfredzaam maken.

 

Een cliënt verwijzen

Kwaliteit, expertise, communicatie

PHI hecht veel belang aan kwaliteit. Daarom stellen we al onze behandelingen af op de individuele noden van onze patiënten. We besteden veel tijd aan een grondige diagnosestelling en stellen voor elke patiënt een persoonlijk behandelteam samen. Al onze behandelingen zijn in overeenstemming met de Trimbos-richtlijnen. PHI zet bovendien in op de uitdieping van kennis en expertise. De PHI-professionals scholen zich voortdurend bij en volgen de ontwikkelingen in de sector op de voet. De intensieve communicatie met u als verwijzer speelt een prominente rol in onze aanpak. Wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de vooruitgang van uw patiënt.

Makkelijk verwijzen via ZorgDomein

Wij zijn aangesloten bij ZorgDomein. Verwijzen via ZorgDomein is gemakkelijk, snel én zorgt voor een complete verwijzing.

Naar ZorgDomein

Verwijzen via onze site

Heeft u geen toegang tot ZorgDomein? U kunt ook verwijzen via onze website. Hiervoor kunt een een account aanmaken, daardoor kan de verwijsbrief al deels voorgevuld worden.

Meer over verwijzen via de website
Wilt u meer informatie over de behandelingen van PHI bij psychosomatische klachten, depressie, angststoornissen en somatoforme stoornissen? Of wilt u een afspraak maken om PHI beter te leren kennen?

Wij beantwoorden uw vragen graag.
Contact opnemen.