Bel mij terug

Voor ik bij PHI kwam voelde elke dag als een bewolkte grauwe dag. Af en toe brak de zon even door, gevolgd door een donderbui. Ik was moe, verdrietig, snel geprikkeld, had paniekaanvallen, lag uren te piekeren ‘s avonds en kon nergens écht van genieten.

Natuurlijk had ik al vaker hulp gezocht bij de huisarts, zelfs een keer naar een psycholoog voor een paar gesprekken. Om vervolgens weer door te gaan zonder iets te zijn opgeschoten. Ik had echt geen idee waarom het mij niet lukte om te genieten, me gewoon lekker te voelen.

Ik had al verschillende positieve ervaringen over PHI gehoord en dacht oké, ik wil niet meer verder zoals nu dus ik ga ervoor. Ik zag best op tegen het traject bij PHI. Drie keer per week is echt intensief. Maar ik dacht: nu is het mijn tijd… ME TIME!

Ik had echt geen idee waarom het mij niet lukte om te genieten, me gewoon lekker te voelen.

Je komt bij PHI binnen in een warm bad, zo voelt het. Iedereen is er voor JOU. Je hebt er een eigen behandelteam, ze luisteren echt naar je. De gesprekken zijn intensief en confronterend, maar ook heel erg fijn. Ik heb heel wat tissues verbruikt bij de gesprekken, maar ook dat is oké.

Ik ben tot veel inzichten gekomen en heb veel over mezelf geleerd. Geleerd hoe het ook anders kan en zelfs dat ik oké ben, gewoon zoals ik ben. Ik heb leren genieten van de gewone hele kleine mooie dingen, en heb zelfs een sport gevonden waar ik veel in kwijt kan. En dat terwijl ik echt niet sportief ben.

Aan het eind van mijn traject bij PHI kan ik zeggen dat ik heel anders de wereld inkijk. Ja, die zon schijnt veel vaker en natuurlijk is het af en toe ook nog bewolkt. Maar ik heb nu zoveel tools in handen dat ik het aankan, en die wolken blaas ik dan lekker weg.

Ik gun iedereen een traject bij PHI, het is een investering in jezelf en dat verdien je. Ik zie het nu, ik voel het, IK LEEF.

liefs, Karin

Meer weten over een behandeling bij PHI? Meer informatie voor cliënten vind je hier.

Hebben angst, depressie, psychosomatische klachten of ernstige onverklaarbare lichamelijke klachten een zware impact op uw leven?

Lees hier meer over de mogelijkheden bij PHI voor u.

Heeft u een algemene vraag of behoefte aan meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk waar PHI gevestigd is.