Bel mij terug

Na een aantal sessies vielen de puzzelstukken wel in elkaar.


Plan een persoonlijk gesprek

Ik ben Toine Machielsen uit Breda.

De reden dat ik bij PHI terecht ben gekomen is dat ik straatvrees kreeg, die al mijn zelfverzekerdheid ontnam. Ik was bang dat ik mensen tegenkwam die bekend waren.

Een heel team van behandelaren staat voor je klaar 

PHI heeft voor mij heel veel betekend, op zich heb ik mezelf gevonden. Door de brede aanpak die PHI hanteert ben ik op ieder niveau eigenlijk weer de oude geworden en dat is iets wat mij heel blij maakt. Ik heb nu het gevoel, je kunt weer iets, je mag weer solliciteren en het lukt je weer.  

De brede aanpak die PHI hanteert was ik niet gewend. Ik had voorheen altijd een één-op-één gesprek met een psycholoog en hier bij PHI ga je ineens naar een behandelteam van vijf personen. Dat was wel even vreemd, even wennen. Maar al met al vielen na een aantal sessies de puzzelstukken wel in elkaar. Het gaf bij het besef dat het inderdaad een hele slimme aanpak is, een fijne aanpak ook. Op ieder punt word je begeleid.  

Je komt gewoon weer in balans 

Mijn vrouw heeft uiteindelijk wel gemerkt aan mij dat ik veranderde met de begeleiding en dat heeft uiteindelijk een positief einde gekregen.

Ik ben altijd met veel plezier hier naar toe gegaan. Je stapt hierbinnen en het is net alsof er een warme deken over je heen valt. Ik kwam met het doel dat ik mijzelf weer terug wilde vinden. Ik was mezelf kwijt. Het doel was dan ook om weer terug op de wereld te komen. Met de behandeling kom je gewoon weer in balans. 

Mijn vrouw heeft uiteindelijk wel gemerkt aan mij dat ik veranderde met de begeleiding en dat heeft een positief einde gekregen.  

Een hele fijne ondersteuning 

Ik zou PHI zeker aanbevelen aan mensen die met deze problematiek lopen. Het brede pakket, waar ik eerst wat vreemd tegenover stond blijkt een hele fijne ondersteuning te zijn. Het zorgt ervoor dat je op ieder niveau jezelf terug gaat vinden, en dat is echt heel fijn.  

Dankzij de ondersteuning die ik bij PHI heb gekregen voel ik mij nu weer de man die ik altijd wilde zijn en hoop altijd zal blijven. 

 

 

Wil je meer weten over een behandeling bij PHI?

Plan een vrijblijvend informatiegesprek en kom erachter hoe we je kunnen helpen.

Plan een persoonlijk gesprek