Bel mij terug

Ernstige angst, depressieklachten, psychosomatische klachten en onverklaarbare klachten behandelen: dé expertise van PHI

Voelt u zich vaak futloos of somber? Is het voor u een echte opgave om ’s-morgens uit bed te komen? Of kampt u met angsten of lichamelijke klachten waarvoor geen medische verklaring is? Maken uw problemen een normaal sociaal leven onmogelijk en belemmeren ze uw dagelijkse functioneren? Voelt u zich opgebrand?

Weet dan dat er oplossingen voor u bestaan. PHI is als erkende tweedelijnszorginstelling dé specialist in de behandeling van psychische stoornissen en lichamelijke pijnen waarvoor de traditionele geneeskunde geen verklaring vindt.

Zorginstelling met een kwaliteitslabel

PHI behandelt angststoornissen, depressie, somatisch symptoomstoornissen en onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten. Wij focussen op intensieve persoonlijke zorg in een omgeving van gemoedelijkheid en vertrouwen. U kunt rekenen op uw eigen behandelteam, dat op basis van een uitgebreide diagnosestelling een behandeling op uw maat samenstelt. Al onze behandelingen voldoen aan de Trimbos-richtlijnen en zijn verzekerd via uw ziektekostenpolis. U bent dus zeker van een kwaliteitsvolle en financieel haalbare oplossing voor uw klacht en een duurzame aanpak van uw probleem.

Heeft u symptomen die wijzen op een angststoornis, depressie of psychosomatische klachten? Of ondervindt u lichamelijke klachten die medisch onverklaarbaar zijn?

Informeer dan naar de mogelijkheden bij PHI voor u!