Bel mij terug

Onze kennisacademie: uw garantie op de beste aanpak van psychosomatische en psychologische klachten

PHI heeft een eigen kennisacademie die zich focust op drie domeinen: ontwikkeling, onderwijs en onderzoek. We willen uw patiënt optimale zorg bieden en zetten daarom in op de voortdurende ontwikkeling en uitdieping van de kennis van onze behandelaars. Alle PHI-professionals zijn goed opgeleid. En dankzij onze kennisacademie blijven ze bij in hun vakgebied. We streven naar levenslang leren als garantie op de beste behandelingen.

Altijd up-to-date

We maken gebruik van onze eigen kennis om opleidingen te organiseren of doen een beroep op externe specialisten voor de domeinen waarvoor we inhouse niet de juiste expertise hebben. Zo blijven onze behandelaars op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun domein en houden we onze behandelprogramma’s up-to-date. Uw patiënt ontvangt dus altijd de best mogelijke zorg.

Wetenschappelijk onderzoek

Als gespecialiseerde zorginstelling die intensief objectieve metingen uitvoert, beschikt PHI over veel nuttige data voor wetenschappelijk onderzoek. We werken samen met verschillende universiteiten en gebruiken de resultaten van de onderzoeken om onze behandelingen te optimaliseren. We onderscheiden ons door onze behandelingen voortdurend kritisch te benaderen, te toetsen aan de praktijk en indien nodig bij te stellen. Dankzij die werkwijze kunnen we voor elke patiënt het ideale behandelprogramma samenstellen.

Wilt u meer weten over ons kennisacademie of behandelingen voor onverklaarbare lichamelijke en psychologische problemen?

Klik hier voor meer informatie.