Bel mij terug

Experts in het interdisciplinair behandelen van psychische en ernstige onbegrepen lichamelijke stoornissen

PHI gelooft in een multidisciplinaire aanpak op maat van de cliënt en kiest dan ook voluit voor een ‘samen sterk’-verhaal. Daarom zetten we in op intensieve en persoonlijke zorg in een warme, gastvrije omgeving. Zo voelt u zich als cliënt welkom en begrepen.

Vijf gedreven professionals

Uw persoonlijke behandelteam bestaat uit een regiebehandelaar, een cognitieve gedragstherapeut, een biopsychosociale psycholoog, een fysiotherapeut én een cliëntservicemedewerker.

PHI-professionals vertellen

De regiebehandelaar: “Ik stel de diagnose, ik stel het behandelplan op samen met de cliënt en het behandelteam. Ik coördineer en stuur het behandeltraject van onze cliënten. Ik laat mij uitgebreid informeren door de behandelende specialisten en leg tijdens een traject enkele keren mijn oor te luisteren bij de cliënten. Dat overkoepelende perspectief gebruik ik om regie te voeren, advies te geven en behandelvoorstellen te formuleren. Zo kunnen we onze cliënten de beste behandeling garanderen.”

 

De psycholoog voor cgt (cognitieve gedragstherapie): “Ik ga samen met onze cliënten op zoek naar de mentale oorzaken van hun probleem. Ik achterhaal hoe ze denken, breng hun denkpatronen in kaart en maak hen bewust van hun gedrag. Tijdens hun sessies met mij leren onze cliënten zichzelf beter te begrijpen en vinden ze antwoorden op waarom-vragen.”

 

De biopsychosociale psycholoog: “Ik leer onze cliënten hoe ze de kennis die ze hier opdoen in de praktijk kunnen toepassen. Zo worden ze weer zelfredzaam. Ik sta in voor de vertaling van hun behandeling naar hun leefwereld. Ik heb in mijn gedragstherapie onder meer aandacht voor levensstijl, maar ook voor emoties, eventuele slaap- en stressproblemen of andere uit balans brengende gedragingen. Het doel? Een duurzame gedragsverandering.”

 

De fysiotherapeut: “PHI staat voor een multidisciplinaire aanpak, waarbij er aandacht is voor lichaam én geest. Psychologische klachten hebben vaak lichamelijke gevolgen. Ik verlicht de fysieke pijn van onze cliënten met aangepaste oefenprogramma’s die focussen op kracht, lenigheid en fitheid. Ik werk met hen aan hun conditie, zodat ze actiever, energieker en fysiek sterker worden.”

 

De cliëntservicemedewerkster:Het is mijn taak om de andere leden van het behandelteam te ondersteunen waar ik kan én onze cliënten te ontzorgen. Ik ben het gezicht van PHI en het eerste aanspreekpunt. Ik zorg voor een aangename sfeer in een professionele omgeving.”
Wilt u meer weten over onze persoonlijke behandelteams?

Klik hier voor meer informatie.

Bent u verwijzer en wilt u meer weten over onze persoonlijke behandelwijze?

Klik hier voor meer informatie.