Bel mij terug

Geestelijke gezondheidszorg anders bekeken

Geest en lichaam vormen voor PHI een eenheid. Daarom hebben we in uw behandeling aandacht voor het mentale én fysieke aspect van uw klachten. Op basis van een uitgebreide diagnosestelling ontwerpen we een persoonlijk behandelprogramma voor u. Duurzaamheid is daarbij het sleutelwoord. We streven ernaar om u opnieuw zelfredzaam te maken en reiken u de middelen aan die u nodig hebt om ook na uw behandeling zelfstandig te functioneren en een terugval uit te sluiten.

Een unieke benadering in de geestelijke gezondheidszorg!

Intensieve zorg

De behandelingen van PHI zijn intensief en gericht op een duurzame gedragsverandering. U werkt vier tot zes maanden lang, een aantal keren per week, samen met uw persoonlijke behandelteam. We besteden tijdens uw behandeling veel aandacht aan de vraag: “wat na mijn behandeling?”. We stellen een plan op en begeleiden u naar een nieuwe leefstijl die ook daadwerkelijk is vol te houden.

We hebben een speciaal E-health-programma Leefstijl en Duurzaamheid ontwikkeld dat een jaar lang voor u beschikbaar is. Gedurende deze periode volgt u aan de hand van twee leefstijl thema’s een programma middels het onlinecliëntenplatform ‘Mijn PHI’. Daarnaast meten we na 6 en 12 maanden online uw voortgang. Ook zo voorkomen we samen een terugval en creëren we langdurige behandelresultaten.

Gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg

PHI is dé specialist in de behandeling van psychische en onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van:

Wilt u weten wat PHI voor u kan betekenen?

Klik hier voor meer informatie.

Bent u verwijzer en wilt u meer weten over onze unieke kijk op geestelijke gezondheidzorg?

Klik hier voor meer informatie.