Bel mij terug

Uw psychische en fysieke klachten doeltreffend behandeld

Traditionele behandelmethodes om psychische of onbegrepen fysieke klachten op te lossen, focussen vaak uitsluitend op een behandeling van de psychische óf de lichamelijke dimensie van het probleem.

Een aanpak waarin PHI niet gelooft. Want uw lichaam en de geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom ligt de sleutel voor uw succesvolle behandeling in een multidisciplinaire aanpak waarbij er zowel op psychisch, sociaal als lichamelijk vlak wordt gewerkt.

Het resultaat van die versterkende combinatie? Een beter, sneller en duurzamer resultaat.

Oorzaak en gevolg

Uw psychische klacht kan lichamelijke gevolgen hebben. Net zoals uw lichamelijke klacht soms een psychische oorzaak heeft. Daarom stellen wij op basis van een uitgebreide diagnosestelling een persoonlijk programma voor u op waarbij de psychische én lichamelijke dimensie aan bod komt. In onze aanpak gaat u aan de slag met meerdere persoonlijke gespecialiseerde psychologen en een lichaamsgerichte therapeut. Zo zorgen wij ervoor dat uw lichaam en geest weer helemaal in balans komen.

Intensieve communicatie

Communicatie maakt een essentieel onderdeel uit van onze multidisciplinaire aanpak. Alle leden van uw persoonlijk behandelteam – regiebehandelaar, psychologen en fysiotherapeut – overleggen intensief met elkaar en houden elkaar op de hoogte van de inhoud van hun sessies. Zijn er andere accenten nodig in uw behandeling? Dan passen ze in overleg uw behandelprogramma aan. Zo bent u altijd zeker van de beste behandeling voor uw psychische of onbegrepen lichamelijke klacht.

Wilt u meer weten over onze unieke behandeling?

Klik hier voor meer informatie.

Bent u verwijzer en wilt u meer weten over onze multidisciplinaire aanpak?

Klik hier voor meer informatie.