Bel mij terug

Beslis samen met de specialisten van PHI de insteek van jouw behandeling

26-04-2022

Aanhoudende somberheid, alles negatief zien, niet meer kunnen genieten en merken dat zaken die je voorheen interessant vond je nu compleet onverschillig laten. Als je steeds meer vastloopt in depressieve stemmingsklachten, is het aanbevolen om hier tijdig hulp voor in te schakelen.  

Bij PHI vinden we het belangrijk om jou zoveel mogelijk te betrekken bij de insteek die het meeste bij je aansluit als je met de behandeling zou starten. Daarom zul je hier al aan de start van de behandeling samen met je behandelaar over nadenken. 

Om somberheidsklachten te verminderen zijn er verschillende behandelmethoden. Het is belangrijk om samen met het behandelteam een behandelmethode te kiezen die aansluit bij jouw persoonlijk behoeften en mogelijkheden. Bij PHI vinden wij dit van groot belang. Dit is dan ook bespreekbaar samen met jouw behandelteam. Zorg op maat wordt bereikt door afstemming. 


Door Nathalie Cardinaels, Regiebehandelaar bij PHI. 

PHI is een erkende SGGZ-instelling, gespecialiseerd in de behandeling van angststoornissen, psychosomatische klachten (ernstige stress, opgebrande gevoelens), depressie en ernstige onverklaarbare lichamelijke klachten. PHI stelt jouw specifieke behoeftes centraal en biedt je een intensieve totaalbehandeling aan met focus op geest én lichaam. Onze persoonlijke behandelteams werken samen met jou aan een duurzaam behandelresultaat.