Bel mij terug

Ooit was ik een heel spontane, vrolijke en open meid. Maar dit was steeds meer aan het vervagen. De vrolijke spontane meid veranderde in een eenzaam, verdrietig en vooral chaotisch hoopje mens. Niemand die begreep wat in mijn omgeving, laat staan dat ik het zelf begreep.

Vele tranen hebben gevloeid, woede uitbarstingen en vele kreten om hulp hebben mij bij PHI gebracht. Wat een opluchting, praten met iemand die in 5 woorden begrijpt wat je bedoelt. Iemand die je niet veroordeelt of zegt dat je iets fout doet.

Maar iemand die naar je luistert en zegt dat het allemaal weer beter wordt. Iemand waar je gewoon je gedachten kunt laten gaan.

Vele tips en oefeningen heb ik gekregen. Soms oefeningen waar ik het nut niet van inzagm, maar die achteraf heel nuttig bleken te zijn. Ik heb geleerd wat meer aan mezelf te denken, soms wat vaker “nee” te zeggen en niet altijd alles zelf te willen doen. Maar ik heb vooral geleerd om mezelf niet meer voorbij te lopen.

Ik heb weer rust in mijn hoofd en geniet weer van de dagelijkse dingen en mijn gezin.

PHI bedankt.

Rian.

 

Een interdisciplinaire gedragsmatige aanpak

Angst, depressie en ernstige onbegrepen lichamelijke klachten hebben een grote impact op de kwaliteit van uw leven. En dat begrijpen wij bij PHI heel goed. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en aanpakken van uw klachten. Kom gerust eens met onze professionals praten en laat u informeren. PHI reageert snel, we onderzoeken u uitgebreid en we bekijken samen wat de beste individuele aanpak is.

Een afspraak maken