Bel mij terug

Ik dacht altijd dat ik sterk in mijn schoenen stond. Maar plots ging het licht uit , compleet in de kreukel , emotioneel een wrak en geestelijk niet in staat om alles op rijtje te zetten.

Waar moet je in hemelsnaam hulp gaan zoeken ? Door de assistente van GGZ werd ik gewezen op PHI en met hun in contact gebracht. Tijdens het bekijken van hun website had ik meteen een gevoel van herkenning.

Eerst werden er oriënterende gesprekken gevoerd. Ik was verbaast, ik was niet het lijdend voorwerp. Neen, “ik was het onderwerp”. Alles was meteen gericht op mij persoonlijk, het voelde bijna aan als thuis komen.

Het is niet gemakkelijk om als man je hele hebben en houden, open en bloot, op de tafel te leggen. Er is een zekere gêne, schaamtegevoel, dat je misschien weerhoud om je open op te stellen. Het gaat over vertrouwen , geloven in de mensen die tegenover je zitten , je behandelaars , je team, PHI. Maar geloof me , als je het vertrouwen kunt geven en jezelf overwinnen, dan kan je de hele wereld aan.

PHI heeft mij de weg laten zien en in de goede richting op pad gestuurd. Mijn dank is groot.

– Johan

Hebben angst, depressie, psychosomatische klachten of ernstige onverklaarbare lichamelijke klachten een zware impact op uw leven?

Lees hier meer over de mogelijkheden bij PHI voor u.

Heeft u een algemene vraag of behoefte aan meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op.