Bel mij terug

Huilend van en naar het werk gaan, mijn bed niet meer uit willen komen, moe, hoofdpijn, eczeem, paniekaanvallen en zo kan ik nog wel doorgaan. Ik was eigenlijk al langer opgebrand maar bleef maar doorgaan. Wat mij de doorslag gaf om hulp in te schakelen was dat ik niet meer de zin had om iets met mijn gezin te ondernemen.

Tijdens het re-integreren bleef ik in oude patronen vallen waardoor mijn herstel stagneerde. Meerdere psychologen heb ik gehad maar voor mijn gevoel kwamen we nooit bij de kern van mijn valkuilen. Mijn werkgever heeft me doorverwezen naar Phi.

Door middel van de intensieve gesprekken bij Phi heb ik mijn oude patronen en valkuilen leren kennen en hierbij handvaten mee gekregen hoe hiermee om te gaan. In de loop van het traject merkte ik dat ik meer in balans kwam. Het leren tot mezelf te komen door inzicht te krijgen in mijn dagelijkse bezigheden, gedachtes, ontspanningsoefeningen etc. heeft me ontzettend geholpen.

Ook het sporten (eGym) onder begeleiding met de fysio heb ik als zo goed ervaren, dat ik de eGym verder ben gaan doorzetten in mijn eigen woonplaats.

Ik zorg nu beter voor mezelf: plan leuke dingen in, neem tijd voor mezelf, geen mijn grenzen en verwachtingen eerder aan en doe de dingen omdat ik het wil en er de energie voor heb en niet meer omdat alles moet. Ik vlieg hierbij nog weleens uit de bocht maar doordat ik nu bewust ben van mijn valkuilen kan ik op de rem trappen en de gekregen handvaten van Phi inzetten.

Evelien, 32 jaar

Hebben angst, depressie, psychosomatische klachten of ernstige onverklaarbare lichamelijke klachten een zware impact op uw leven?

Lees hier meer over de mogelijkheden bij PHI voor u.

Heeft u een algemene vraag of behoefte aan meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op.